Reclama AT&T in topul WTF

Cind te uiti la reclamele Vodafone sau Orange si ti se par (uneori) idioate sa-ti aduci aminte de AT&T. Ultima lor creatie le surclaseaza pe ale noastre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pe sistemul “Zboara puiule zboara” probabil si in SUA unii vor prelua replica si vor spune “FAAAAASSSTTT” pentru amuzament, iar in fond, prin asta reclama si-a atins scopul…so

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*