cine-a lungit iPhone-ul?

intel vrea sa-l lungeasca. sau cel putin sa se foloseasca de design pentru a scoate o jucarie cu mai multe capabilitati. demo-ul arata bine.

nu stiu insa cum o sa-l tii in mana cind o sa vorbesti la telefon. ca sa nu mai zic ca un ecran de genul ala e un magnet de amprente si odata scapat pe jos il ridici doar cu farasul…

intel isi lauda platforma moorstow pentru performantele deosebite si mai ales consumul mic de baterie. iar MID-ul de mai jos este viitorul in conceptia lor. baietzii zic ca il tinem in mana pina prin 2010. sper sa nu puna pe el windows 7…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*