cind you tube ajunge unde nu trebuie

aistam la o discutie intre 2 doamne respectabile care se cinsteau la o petrecere. una dintre ele a ramas fara pahar la un moment dat.

din gluma in gluma cealalta, cind a vazut ca ospatarul nu prea se simte sa aduca inca un pahar ii raspunde vesel: “well, we’ll be 2 girls – one cup” si izbucnesc amindoua in ris. semn ca stiau despre ce vorbesc…

nu stii ce e cu 2 girls, one cup? da o cautare… : P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. aha, super naspa nene. Da de 4 girls finder paint ai auzit? Doamneee sper sa fie astea trucate ca altfel…. bleachh

  2. E plin de tampenii… dar originalul e deja pierdut in “valul” urmarilor si “luarilor de pozitie”
    Trebuie sa fii bolnav rau… probabil.

    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*