.love, .hate, .city, .bank si altele care sa te incurce

daca nu aveam pina acum suficiente domenii care sa te puna in incurcatura, ICANN (autoritatea care da dezlegare la domenii pe net) mai scoate o serie de .com-uri noi. de data asta imaginatia lor a luat-o razna.

din 2009 vom avea .love, .hate domenii precum .paris (si alte orse) sau .bank.

astept primele gay.love sau de ce nu gay.hate un hilton.paris sau un piggy.bank

: D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. prea exagereaza deja… eu zic sa se renunte la tld si sa iti pui cu cam ce vrei in loc…. defapt pe acolo o sa se ajunga in stilul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*