ce vrei sa aduca noul iPhone?

un exercitiu de imaginatie: ce functii noi (software) si ce functionalitati noi (hardware) vrei sa aiba noul (sau poate noile) iPhone?

eu stiu ca vreau o camera foto/video mai buna, atit la capitolul rezolutie, cit si la auto-focus si macro.

Am nevoie de o baterie mult mai buna, un search universal bine facut si sunet mai tare/clar in difuzor/receptor.

liber la comentarii!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. hardware:
  1. desi au aparut poze cu noua carcasa iphone, eu as vrea sa fie ca la iphone 2g, dar o singura culoare (plasticul asta glossy se zgarie foarte usor).
  2. buton pentru wifi sau bluetooth (precum cel de silent)
  3. butonul de home sa fie in relief, nu “inauntru”. chiar si un touch screen ar fi frumos.
  4. un flash pentru camera foto (care la randul ei sa fie imbunatatita). cum spuneai si tu, marul de pe spate ar putea fi folosit pe post de flash.

  software:
  sper ca odata cu noul iphone sa apara si unele modificari in os3.
  1. sa am posibilitatea sa vad mailurile in 2 feluri: in functie de conturi sau impreuna (cum e pe apple mail).
  2. sa poti personaliza home screen-ul (sa adaugi widget-uri gen calendar, vreme).
  3. o functie asemanatoare “spaces”: sa deschizi concomitent mai multe aplicatii si sa poti face trecerea de la una la alta instant (sau de la fereastra la fereastra).
  4. movie editor (daca noul iphone va aveam video recording ar fi frumos sa putem si edita filmele).
  5. in settings, la about sa se adauge info despre baterie (precum coconutBattery).
  6. google maps sa fie imbunatatit.

  cam atat :D

 2. Sper sa aiba optiunea “Say caller`s name” ce exista pe telefoanele nokia cu symbian si un program GPS utilizabil in Romania.

 3. Eu as vrea sa imi aduca bani inapoi dati pe el , un iPhone 8Gb versiune 2.2.1 … habar nam sa umblu la el :)) nu filmeaza bluetoth lasa de dorit si el , Acest telefon este un exercitiu executat de David Coperfield . . . iluzie optica . . . daca stie cineva de unde sa iau si eu programe sa le instalez necesare pentru telefon , de doua zile ama uit pe net de cand am luat telefonu si ma uit in GoooooL Romaniaaa :) doooh , cred ca am sa il vand si cine sstie … tot Nokia ramane baza

 4. buton manual pentru camera foto si ar fi interesant ca sa extinda ecranul pe toata suprafata sticlei si sa lase homebutton-ul, difuzorul si senzorii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*