un simplu mail

… de la un cititor.

[…]va multumesc si aveti tot respectul (atat al meu cat si al colegilor mei) pentru ceea ce faceti.

In liceul Iulia Hasdeu din Bucuresti sunteti un zeu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Jenant si penibil! Niste elevi puberi care abia acum se formeaza din punct de vedere al eticii, privesc ca pe un zeu pe cineva care-i învata cum sa “rezolve” un iPhone? :) Viitorul Romaniei e pe mâini bune :)

 2. Probabil ca de aici au invatat si ei chestii de iphone. Eu personal nu pentru asta intru aici…ca asa am gramezi de site-uri referitoare la iPhone. Imi place insa foarte mult stilul. E un blog altfel….nu tu birfe, nu tu glumite expirate ce le primim oricum toti pe e-mail in aceeasi zi.Poate ca cel mai mult imi place ca esti…ACOLO

 3. offf…nu ai edit aici…”glumite expirate ce le primim oricum” era mai bine spus “pe care” …asta e…modifici tu

 4. Pentru ca este foarte apreciat pentru ceea ce face! Nu voiam sa fac o poezie. Este… adevarul.

  Tnx Boio!

 5. @ stash:

  sincer sa fiu nu mi s-a parut nici jenant nici penibil. pe vremea ta sau a mea, in liceu puteai sa mergi sa fumezi pe ascuns, sa vezi un film pe VHS sau sa faci sport. acum ei au ce invata si daca asta inseamna sa “rezolve” un iPhone, acel om poate sa ajunga un bun programator, blogger sau jurnalist. bravo lor!

 6. Adriane

  Daca “rezolva” un iPhone care s-a stricat, sînt de acord! Brava lor! Daca sparg codul unui iPhone, atunci nu am de ce sa-i laud. Da, multi programatori buni au început prin a fi hackeri sau crackeri de coduri. Ma îndoiesc însa ca spartul unui iPhone îi poate aduce altundeva decat în fata unui tribunal mai devreme sau mai tarziu. ÃŽn nici un caz la “bun blogger” sau “bun jurnalist”.

  Te amagesti cand îti închipui ca ce faci tu e o chestie morala. O fi legala, habar n-am. Dar sigur nu-i etica! Te mai citesc din cand în cand, dar desi am un iPod Touch nu mi-a trecut prin cap sa îl crackuiesc. Pentru ca Apple ofera foarte multe aplicatii ieftine.

  Si p-orma daca n-ai cinci dolari sa-ti platesti o aplicatie sau abonamentul lunar, la ce dracu îti mai cumperi iPhone? My two cents!

 7. @ stash:

  ba este cit se poate de morala si legala.
  atit Apple cit si At&t au recunoscut ca e legal sa faci tot ce vrei cu telefonul tau atita timp cit nu il deblochezi ca sa il vinzi. eu nu il vind ci il folosesc pt mine.

  in plus, nu este nimic imoral sau ilegal in a oferi cuiva informatii despre cum poate sa foloseasca un anumit software. ca sa nu mai zic ca tutorialele legate de deblocare sunt doar 1% din ceea ce inseamna boio.ro.

  Jailbreak-uitul iPhone/iTouch nu merita facut pt a instala aplicatii crackuite ci aplicatii 3rd party care nu au fost acceptate (arbitrar) in AppStore. dar asta e alta discutie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*