Iti plac pisicile? Pune-le pe iPad

Developerii de aplicatii pentru iOS bat la usa cu jucarii noi, asa ca nu putem sa-i lasam sa astepte. Concursul de azi este unul Fulger – cea mai rapida pisica cel mai rapid cititor castiga “Cats, Inc. HD pentru iPad.”

Aplicatia este un fel de Mario pentru iubitorii de pisici care se plictisesc de sarbatori. Pisicile nu au o viata usoara. Ele trebuie sa adune carnatii de Craciun si pentru asta trebuie sa impinga cutii, sa sara peste obstacole si sa urce scari in pozitii periculoase. Rolul tau este sa le ajuti

Cats, INC. este jucaria perfecta pentru copii (sau pentru copilul din tine). Grafica simpatica si muzica linistita te vor relaxa cind afara ninge.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Cats, Inc. HD. De data asta castiga cititorii care au pisici, sau care le iubesc.

Lasa un comentariu mai jos si spune-mi cum o cheama pe pisica ta (daca nu ai una – proprietate personala, da numele pisicii preferate) si pune un link catre o poza cu ea (poti sa uploadezi poza oriunde). Primii trei iubitori de pisici se aleg cu Cats, Inc. HD.

Apropo, pisica mea e Tzutzu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*