ai crapaturi in MacBook-ul alb? Apple il repara gratis

sau chiar inlocuieste (daca e in garantie). Doar ca trebuie sa te adresezi direct Apple. Nu cred ca re-vanzatorii lor din Romania accepta povestea asta.

o alternativa ar fi sa scapi acum de MB alb si sa iei un unibody. arata si rezista muuult mai bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Si daca am crapauri in iphone alb? Pe la intrarea de la casti, cartela sim, microfon si speaker, incarcator..

  2. Hai sa-ti povestesc povestea mea :) Acum vreo 3 luni am observat o fisura in carcasa MB-ului meu de 13″ undeva in zona din stanga trackpadului (exact ca in poza : http://www.macgeekblog.com/wp-content/uploads/2008/12/macbook-topcase.jpg). Nu stiu cand a aparut pentru ca protejez tastatura de mizerii&Co. cu un cover de silicon negru dar banuiesc ca incepuse sa se formeze cu ceva timp inainte. Din ce am citit sunt muuulte cazuri asemanatoare datorita materialului de proasta calitate si a magnetilor (poate prea puternici) folositi pentru a tine bine strans laptop-ul in pozitia pliat (banuiesc ca atunci cand il pliezi, socul mecanic e cam puternic). Sun la Noumax, sun la iStyle, le explic situatia, ei au inteles destul de repede care e problema pentru ca au avut si ei destule cazuri dar in ciuda faptului ca Apple a recunoscut problema si se rezolva moca au refuzat sa mi-l faca pentru ca era iesit din garantie si nu mai aveam actele la el. Sun la serviciul de asistenta tehnica (0800 894847 – apelabil din Romtelecom, se vorbeste doar in engleza), discut cu un tip si dupa ce ii dau toate datele imi spune ca se rezolva si ca sa ma duc la iStyle cu un nr. de caz dat de el sa mi-l faca gratis. Deci in concluzie tot romanul te fute. Recomand sa sunati la numar respetiv pentru ca altfel veti si tratati si respectati ca, clienti Apple. O zi buna !

  3. Pai se gaseste pe pagina de Asistenta de la Apple Romania (http://www.apple.com/ro/support/). Desi scrie ca e pt. iPod si iMac e pentru orice :) … si mai mult sper ca ati observat ca e nr. TelVerde (adica suni moca) … eu a trebuit sa imi notez SN pe un biletel si sa ma duc in o statie de autobus sa sun, ca acolo era mai aproape Romtelecom-ul :) . Repet ca nu merge din Orange, Voda sau UPC/RDS … Bafta !

  4. si daca fac un backup la tot continutul iphonului meu, si dupa il duc la orange (sa zicem) si mi-l schimba, pot face restore pe iphonul nou ? (sms, contacte, setari)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*