cea mai tare reclama

nu sunt fan al iPod shuffle. si nici al inghetatei dar ideea asta de reclama mi se pare geniala.

niste baietzi din brazilia s-au gandit sa-si vinda inghetata mai bine asa ca au inghetat in ea un iPod. din ala mic, fara display ca sa nu crape daca e tinut prea mult in frigider.

ca sa nu aiba plaingeri de nici un fel, ei au anuntat ca inghetata cu premii in ea nu va fi inghetata adevarata si nu e de mancare, iar pachetele fara premii vor contine – oricit ar fi de greu de crezut – doar inghetata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Pun pariu ca astia se apuca de cantarit si de pipait toate inghetatele prin depozite…Asa, doar ca sa fie siguri ca nu ajung prea multe piata:)))

  2. Credeam că eşti fan a tot ce începe cu i şi continuă cu literă mare. :) tare ideea, curios cum e îngheţata.

  3. Cand o sa apara asa ceva in Romania, mai mult ca sigur nu va ajunge nici o inghetata cu Ipod pe piata.:) Vor fi controlate bucata cu bucata:))

  4. Nu e vorba ca nu vor aparea, eu ziceam ca nu vor pune mana pe premii decat cei care se ocupa cu distributia, ambalarea etc a produselor.

1 Trackback / Pingback

  1. saptamana nebuna la boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*