usb duplicator

si daca tot vorbim de idei originale, uite ca a mai venit cineva cu una din categoria “cum de nu m-am gandit la asta pina acum”. un usb duplicator.

modelul e cel al unui dvd duplicator. vine 2 modele: fie copiaza de pe usb drive pe 9 fie de pe 1 pe 24. simplu si fara computer.

poate te gandesti de ce ai da 3000 de dolari pe o jucarie din asta. pai te cred ca nu ai da. asta pt ca e f scumpa. utilitatea insa o poti gasi. sa zicem numai ca poate fi folosit pt a transfera poze de pe un card pe altu sau de muzica de pe un mp3 player pe altu. nu discutam despre familia iPod pt ca aia au nevoie de iTunes din pacate…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. 3000 probabil pentru că e la început. cu timpul va deveni probabil o chestie notorie şi va avea un preţ rezonabil. e prea mult acum :)

  2. Vad ca au inceput sa apara idei interesante si originale, dar din pacate costa extrem de mult. Stiti cum era acum multi ani, doar aia bogati isi permiteau telefonul cu mp3 player, acum … este o moda!

  3. Da, asa e skreach, acum cativa ani nu oricine avea telefon cu mp3, acu au toti rapanzi.. si imi pare rau sa vad ca sunt pline telefoanele de manele

  4. Skreach, daca tot iti doresti asa mult un obiect in valoare de 50$ ia si scrie commenturi cu pareri despre articolele lui Adrian, si nu te mai lua de altii.Nu mai incepe cu acuzatii gen:”Alex e off topic” sau alte chetii de genu.Nu zgaltai barca.Singurul in masura sa aprecieze daca mesajele sunt sau nu offtopic, este Adrian

  5. Nu imi doresc, stai linistit nu am nevoie de ei, daca te uiti putin pe blogul meu o sa vezi ca am proiecte din care scot mult mai mult ;) Nu, el nu este singurul, oricine poate aprecia asta numai daca face o scurta analiza a mesajului.

  6. Google iar iti este prieten dar se pare ca tu nu il folosesti. Tot ce zice este “Network Connectivity, Very High Speed”, deci nu zice nici o viteza exacta. Facem pariu ca o sa pui alta intrebare sau o sa confirmi ceea ce am zis ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*