voltaj – din dor de casa

ascult voltaj acum si imi aduc aminte de casa si mai ales de tinerete. (ce suna asta de parca as avea 50 ani :) ).

anyway, s-a terminat aia cu “numar zilele, numar noptile” si ma gandesc ca peste o luna juma sunt in avionu de romania…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

  1. “imi aduc aminte de casa si mai ales de tinerete”
    Cum asa nene?Te crezi batran… stai sa vezi cand ajungi pe la 55 sa vezi… atunci batranete.In schimb doru’ de casa se explica…:|

  2. Come home, go back :) vii puÅ£in, scapi de dorul de casă ÅŸi gata. Voltaj, nice. Gil Dobrică – Hai acasă e mai pt starea ta.

  3. S-a urcat in avion intr-o zi, sperand la o viata mai buna, fara sa isi dea seama ca se indeparteaza de locurile in care a crescut.Sau ceva de genu’ asta…

  4. Sigur ? Nu prea cred, viza se da foarte greu, viza se da pe 10 ani. Trebuie sa le demonstrezi ca nu te duci acolo sa furi sau restul. Intrebarea ii era adresata in mod direct lui Adrian, deci nu vad de ce te-ai bagat in seama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*