Spre Romania

La ora la care citesti acest post eu sunt undeva peste ocean. Tocmai am plecat din Miami spre Europa.

In ultimele zile am tot postat pe diferite retele sociale mai mult sau mai putin legate de Twitter. Imi place sa folosesc Foursquare, Instagram, Tumblr, asa ca te invit si pe tine sa o faci. Uite unde ma gasesti:

Tumblr: boioglu.tumblr.com

Instagram: @boioglu

Foursquare: Adrian Boioglu

Twitter: twitter.com/boioglu

Apropo de Twitter, aseara am postat tweet-ul cu numarul 20.000.

Invitatia este una permanenta. Asta pentru ca postez imagini, fac check-in-uri sau scriu pe Twitter/Facebook in permanenta. boio.ro este pentru chestiile serioase, dar putem sa socializam si pe caile de mai sus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Sapte – opt ore tocesti iPadul cred, ca alceva nici nu ai ce sa faci in avion.
  Eu zic multumesc “domnului ” Apple ca a inventat jucaria asta , numai asa nu am simtit cele 5 ore de la NYC la Las Vegas. Nu am avut alta varianta de transport . Urasc avionul, statul in scaun multe ore si de aceea prefer vaporul cand trec oceanul, dar iPadul m-a facut sa uit chiar ca sunt in avion.
  Zbor placut in continuare si odihna zdravana dupa aterizare. Te asteptam odihnit.

 2. Nu am mers in viata mea cu vaporul peste ocean.. tocmai din aceasta cauza intreb, nu e mai periculos si mai scump? Si in plus cat dureaza?

 3. N-as vrea sa fiu offtopic, nu stiu daca ne da voie Adrian dar sunt multe de spus. Am vasta eperienta in domeniu croaziere si iti pot spune tot dar poate in alta sectiune.
  Sigur ca ar fi interesant pentru multi care traverseaza oceanul dar nu e aici locul potrivit. Poate la o intalnire cu userii pe care o poate pune la cale Adrian. Si asa am inteles ca vine incoace. Nu stiu daca si in Romania, el spunea ca e in drum spre Europa.

  Adrian imi cer scuze, nu ma supar daca stergi postul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*