Videorgasm cu “Plot Device”

O versiune noua de software apare. Cum poti sa arati cel mai bine ce face, decit sa creezi cu el un film. Bugetul nu e mare, dar in 10 minute camera si computerul spun multe.

Rezultatul este “Plot Device”.

Impresionant, nu? Well, partea de Making of… este si mai tare. Aici vine video orgasmul. Pentru cunoscatori…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Astia de la REDGIANT sunt tari ! mai tari decat titanul! Acu la moda se folosesc dslr-urile pe post de camere video. am si eu un canon 550d. filmeaza FULL HD de behaie! se vede stiiiicla! problema e ca am un rahatel de core 2 duo care saracu d-abia randeaza… imi tre un minim i7 , 8 gb ram si ceva ssd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*