Axon Haptic – Hackintosh Tablet

Nu este un iPad Killer, dar este o jucarie care merita atentia noastra. Axon Haptic este o tableta care poate fi usor transformata intr-un device care ruleaza orice sistem de operare – Windows, Mac OS X sau Linux.

Procesorul este slab – un Intel Atom la 1.6, iar ecranul este resistive si merge doar cu stylus, dar jucaria are 2GB RAM si 320GB HDD. In plus, stie wireless N, 3G si are webcam, VGA, USB, card reader si alte porturi.

Axon Haptic va fi comercializata fara niciun sistem de operare. Producatorul sustine ca poti sa instalezi pe ea ce vrei, atita timp cit ai licenta. Si ca si in cazul Dell (care a pus pe net drivere pentru Mac OS X) nu te impiedica nimeni sa te alegi cu o tableta care ruleaza sistemul tai de operare preferat.

Pretul este ridicat – 750 dolari la care se adauga taxe suplimentare pentru sistemul de operare si functionalitati precum bluetooth.

Merita? Well, daca vrei sa lucrezi pe Mac OS X cu betisorul si nu te deranjeaza ca booteaza in 2 minute si se misca in reluare. In schimb, ideea ca o companie poate sa vanda astfel de computere pe care poti sa instalezi orice, e excelenta. Poate ca ea va fi perfectionata si vom primi jucarii similare cu performante mai bune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*