cea mai buna oferta iPhone 3G de la Orange

stiu, nu prea exista. dar daca e sa alegi raul cel mai mic din ce ne ofera ei…

am facut niste calcule si daca nu esti abonat Orange, cea mai buna varianta iese asa:

iPhone 16GB + abonament 3Euro/luna (pe 2 ani)+TVA = 624,68 Euro = 2199 RON

iPhone 8GB + abonament 3Euro/luna (pe 2 ani) +TVA = 534,68 Euro = 1882 RON

am ales abonamentul de 3 Euro pt ca este cel mai mic si pentru ca Orange spune ca iPhone poate fi luat la pretul ala cu “abonamente existente din oferta comerciala”. adica si cel de 3 Euro.

cu alte cuvinte cam atit costa un iPhone … oarecum la liber. dar telefonul e tot blocat in retea. deblocarea depinde de tine.

pina la 21 august nu exista meoda de deblocare neoficiala pt partea de telefon la iPhone 3G.

nu am facut un calcul pentru persoanele deja abonate la Orange. Pentru ei valorile scad, dar si optiunile sunt mai multe. daca ai gasit cea mai ieftina varianta – las-o in comentarii.

mda, hot e ala care cere, nu ala care da banii…

semneaza Petitia oficiala impotriva ofertei iPhone 3G de la Orange Romania

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. asa e…”hot e ala care cere” insa e pacat ca orange discrimineaza orice alt doritor de iphone in afara clientilor retelei sau viitorilor clienti… Pana la urma asta este si nu avem ce face, sper sa se rezolve ceva cu petitia initiata de Adrian…

  2. Cea mai buna oferta ar fi cea pentru abonatii existenti cu abonament > 32 Euro (dar nu Flexibil sau Shared Minutes).
    Pentru acestia Iphone-ul costa: 209 sau 289 Euro (8/16 Gb).

    Pentru cei cu Shared minutes sau Flexibil – se mai adauga o taxa de 12 Euro*24 = 288 Euro si rezulta Iphone-ul la 497 / 577 Euro (8/16 Gb). Dar din pacate, nu se pot folosi punctele Thank you la achizitionare…. ceea ce mi se pare un pic naspha… Poti sa faci orice cu punctele astea mai putin sa iei Iphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*