Concurs: Photodesk – Photoshop for iPhone

iti mai aduci aminte de PhotoDesk? Aplicatia creata de Robert Neagu este de azi in AppStore.

boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru PhotoDesk. Pentru a fi unul dintre castigatori trebuie sa te pui pe cautat sau sa dovedesti ca esti un bun fotograf.

2 dintre coduri se afla undeva pe boio.ro. Cine le gaseste, le foloseste! (Lasa un comentariu atunci cind le gasesti, ca sa nu mai caute si altii)

celelalte 2 vor fi oferite cititorilor boio.ro care posteaza cea mai frumoasa/interesanta/gandita poza facuta cu iPhone. Pune poza ta pe un site foto (imageshack, photobucket, flickr, etc.) si apoi lasa linkul in comentarii, mai jos. Concursul se incheie duminica, 16 august, ora 23.59.

Jurizarea va fi facuta de catre Adrian Boioglu si Robert Neagu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

18 Comments

 1. Buna Adrian,

  Cred ca am gasit codul cu nr. 2. Era la pagina cu politica de comentarii.

  Lamureste-ma te rog cum il pot folosi.

  Toate cele bune.

 2. Gata l-am rezolvat. Mersi mult.

  Si felicitari Robert Neagu … keep on going.
  … La fel si tie Adi

  THX

 3. Am gasit ambele coduri dar prea tarziu. Deja au fost utilizate :( De ce nu m-am trezit mai devreme??

 4. Salutare tuturor,

  Am sa las un link cu o fotografie facuta din intamplare cu iPhone. Nu obisnuiesc sa fac fotografii cu telefonul dar stateam in trafic si ambientul era interesant.

  http://img22.imageshack.us/img22/1249/pozj.jpg

  Din respect pentru munca lui Robert am cumparat deja aplicatia din iTunes asa ca nu particip la concurs. Fotografia este doar for fun!

  Toate bune

1 Trackback / Pingback

 1. Concursul PhotoDesk – castigatorii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*