copy/paste open source pentru iPhone

din nou.

daca apple nu vrea sa ne dea inca niste baieti destepti au facut ceva care se incadreaza in conditiile impuse de apple. totul e legal, dar depinde de developeri daca vor sa nu sa intre in gasca celor care ofera copy/paste.

video explica totul

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. E interesant intr-adevar, iar pt cine e interesat e o imbunatatire importanta. Oricum e mai bine sa ai optiunea, decat sa nu o ai….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*