cum sa faci screenshot-uri cu iPhone 2.0+

su ca pentru unii asta e a si cum v-as spune cum sa dati volumul la mai tare… dar am fost intrebat si prefer sa scriu aici povestea…

tii apasat butonul de Home si apes scurt butonul de power o singura data. vei vedea ca ecranul se albeste pt o fractiune de secunda.

gata. daca vrei poza o gasesti in Photos.

3 Comments

  1. Salut. Am un iPhone de 8GB prima versiune. Cand am vazut ca ai trecut tu pe 2.x.x am zis sa trec si eu si e totul super, ma descurc cu .ipa, totul in regula. Inainte pe 1.1.4 aveam patchul pentru screenshot si functiona, acum pe 2.0.2 nu mai vrea. Sa fie valabil doar pe 3G sau nu fac eu ceva bine? Tin pe home button si dau de switch-ul cu pricina si nimic. Daca ai vreo idee si vrei sa ma ajuti, iti raman recunoscator.

  2. Cu siguranta faci ceva rau. Am incercat chiar acum si merge. La fel ca si tine am versiune 2.0.2 Iphone 8G prima generatie. Tip! poate ti prea mult apasat pe Home pana sa apesi scurt pe Power.

  3. okidoki99 multumesc mult de lamurire. Sunt prea gasca si dadeam de switchul de ringer. Am incercat acum si functioneaza :) Multumesc mult pentru deranj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*