cum sa faci screenshot-uri cu iPhone 2.0+

su ca pentru unii asta e a si cum v-as spune cum sa dati volumul la mai tare… dar am fost intrebat si prefer sa scriu aici povestea…

tii apasat butonul de Home si apes scurt butonul de power o singura data. vei vedea ca ecranul se albeste pt o fractiune de secunda.

gata. daca vrei poza o gasesti in Photos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Salut. Am un iPhone de 8GB prima versiune. Cand am vazut ca ai trecut tu pe 2.x.x am zis sa trec si eu si e totul super, ma descurc cu .ipa, totul in regula. Inainte pe 1.1.4 aveam patchul pentru screenshot si functiona, acum pe 2.0.2 nu mai vrea. Sa fie valabil doar pe 3G sau nu fac eu ceva bine? Tin pe home button si dau de switch-ul cu pricina si nimic. Daca ai vreo idee si vrei sa ma ajuti, iti raman recunoscator.

  2. Cu siguranta faci ceva rau. Am incercat chiar acum si merge. La fel ca si tine am versiune 2.0.2 Iphone 8G prima generatie. Tip! poate ti prea mult apasat pe Home pana sa apesi scurt pe Power.

  3. okidoki99 multumesc mult de lamurire. Sunt prea gasca si dadeam de switchul de ringer. Am incercat acum si functioneaza :) Multumesc mult pentru deranj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*