ce primim de la google de 1 aprilie?

google ne-a obisnuit cu farsele de 1 aprilie. unele au fost atit de bine realizate incit multi le cred si acum.

iti mai aduci aminte cum sa trimiti emailuri in trecut, emailurile pe hartie sau de super-Internetul prin canalizare? pun pariu ca google se pregateste sa ne mai dea o portie de pacaleli. mai e putin pina miercuri.

si ca un bonus: mai tii minte cind am fost angajat de catre Apple? A fost funny si o parte din informatiile de acolo chiar s-au adeverit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*