Metallica – Broken, Beat & Scarred

Metallica scoate in sfarsit un single bun de pe Death Magnetic. Dupa alegerea nefericita a piesei “All Nightmare Long ” si un videoclip cel putin ciudat, de data asta avem ceva care suna bine: “Broken, Beat & Scarred”.

In aceeasi zi cu anuntarea single-ului, baietzii au scos si videoclipul. Si l-au mai si publicat pe site-ul propriu.

poti sa vezi ultimul clip Metallica AICI. A fost filmat live in urma cu 4 luni in Statele Unite si ne arata putin din atmosfera de la concertele trupei. Apropo, nu-mi aduc aminte de alt videoclip Metallica in care sa apara imagini din concerte. dar poate ma insel…

Inca mai astept un videoclip pentru “Unforgiven III” sau “The End of the Line”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Penibil,

    Cpm e asta, videoclip cu buget redus ? adik am respect fara limite la bajetzii astia da clip facut din concerte si pielea mea… hmz hai sa punem mana cu mana sa facem un scenariu a la Metallica, necesarrium.
    Parerea mea, astfel de clipuri… exceptant nothing else matters sunt… o matza trasa de coada.
    Acceptabil dar eu raman cu bulina pusa in asteptarea clipurilor de odat’

    P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*