roMedia – stiri pe iPhone inaintea tuturor

Toate aplicatiile de stiri romanesti pentru iOS iti ofera o sinteza a ceea ce a aparut prin ziare, sau, mai rau – te duc pe paginile mobile ale site-urilor in cauza.

roMedia – ultima creatie Codesignum iti ofera stirile atunci cind se intimpla si chiar te lasa sa alegi pentru ce fel de evenimente vrei sa iti trimita push notifications. Fluxul de stiri este preluat de la o agentie de monitorizare mass-media si contine nu numai stirile din ziare, ci si radio sau TV. Da, roMedia te lasa sa vezi transcrierea stirii pe care tocmai ai urmarit-o la Pro TV, de exemplu.

Daca ai articole pe care vrei sa le tii, poti sa le salvezi local. Odata plasate in arhiva, ele se deschid local asa ca nu mai faci trafic pe 3G.

Una dintre noutatile deosebite cu care vine roMedia este faptul ca poti sa iti alegi un anumit cuvint sau nume si atunci cind el apare in stiri din orice sursa esti anuntat printr-un push notification.

Cristian Ivan de la Codesignum sustine ca lucreaza deja la varianta pentru iPad a aplicatiei. Eu unul abia o astept.

Apropo, roMedia este Free. Poti sa o iei si tu acum din AppStore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. am descarcat-o si eu aseara cautand ceva romanesc sa bag pe 4.1 proaspat instalat cu redsn0w.am descoperit ca majoritatea sunt free.fac treaba buna cei de la codesignium!la mai multe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*