roMedia – stiri pe iPhone inaintea tuturor

Toate aplicatiile de stiri romanesti pentru iOS iti ofera o sinteza a ceea ce a aparut prin ziare, sau, mai rau – te duc pe paginile mobile ale site-urilor in cauza.

roMedia – ultima creatie Codesignum iti ofera stirile atunci cind se intimpla si chiar te lasa sa alegi pentru ce fel de evenimente vrei sa iti trimita push notifications. Fluxul de stiri este preluat de la o agentie de monitorizare mass-media si contine nu numai stirile din ziare, ci si radio sau TV. Da, roMedia te lasa sa vezi transcrierea stirii pe care tocmai ai urmarit-o la Pro TV, de exemplu.

Daca ai articole pe care vrei sa le tii, poti sa le salvezi local. Odata plasate in arhiva, ele se deschid local asa ca nu mai faci trafic pe 3G.

Una dintre noutatile deosebite cu care vine roMedia este faptul ca poti sa iti alegi un anumit cuvint sau nume si atunci cind el apare in stiri din orice sursa esti anuntat printr-un push notification.

Cristian Ivan de la Codesignum sustine ca lucreaza deja la varianta pentru iPad a aplicatiei. Eu unul abia o astept.

Apropo, roMedia este Free. Poti sa o iei si tu acum din AppStore.

1 Comment

  1. am descarcat-o si eu aseara cautand ceva romanesc sa bag pe 4.1 proaspat instalat cu redsn0w.am descoperit ca majoritatea sunt free.fac treaba buna cei de la codesignium!la mai multe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*