Ce inseamna lipsa de control pe Android

User Experience iti spune ceva? Daca da, atunci poate vrei sa te gandesti de doua ori pina cind cumperi un telefon pe Android. Stiu, cazul de mai jos nu este general valabil, dar pe iOS nu o sa vezi dialog box-uri din astea aiuristice.

Screenshot-ul de mai sus este un dialog box care apare atunci cind deschizi una dintre aplicatiile foarte bine situate in clasamentele aplicatiilor pentru Android. Ea ii apartine lui @mathowie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. “Android? Kids toy = children love to discover new things every day… Grown up people have work to do, so they enjoy stable, clear tools without hidden, surprising options that may do whatever – try to find out what.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*