Ce este Google Voice

Abia astept sa apara si in Romania. Nu stiu daca se va intimpla prea curind, insa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Cred ca suntem multi care abia asteptam sa se lanseze Google Voice si in Romania. Nu am folosit, pentru ca nu am avut cum, dar sunt foarte curios. As aprecia sa dezvolte si Google Local Business Center Romania.

 2. Salut,

  Citeam aici ( http://www.brighthub.com/mobile/iphone/articles/88702.aspx ) ca in afara de ceea pentru ce a fost inventat, Google Voice mai are un feature foarte important si lipsa in iOS si anume Call Blocker.
  Banuiesc ca ai instalata pe iPhone GV Mobile + | The Original Google Voice App ( http://itunes.apple.com/us/app/gv-mobile/id392608246?mt=8 ) care vad ca e avaiable si pentru Apple Store de Romania….ideea ar fi daca poate fi si folosita cel putin ca si call blocker.
  Ai putea sa imi dai un feedback please?

  Regards,

  C.

 3. @cinci5: Nu am folosit aplicatia pentru asta. Am sunat insa de pe Google Voice prin Gmail si mi s-a parut ca apelurile au calitate foarte buna si un pret mai mic decit al altor servicii similare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*