Sariti (de) pe fix-uri

roRadio 2.1 e de azi in AppStore. Mie imi place descrierea de la “ce aduce nou”:

roDex vine insa cu noutati super interesante. Cristian Ivan de la Codesignum a declarat pentru boio.ro ca noua versiune iti da posibilitatea sa cauti mai repede cuvintele dorite – cautarea se face key by key. Codul de la varianta gratuita este acum similar cu roDex Pro.

si nu in ultimul rind, pentru 99 centi poti sa scapi de reclame. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton din aplicatie si treci de la roDex la roDex Pro. Eu zic ca merita sa platesti o suma infima ca sa scapi de reclame.

Sari si tu pe update!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Intrebare, faina aplicatia, da la mine are o buba cat China, cand ma suna cineva si sunt cu roradio pornit, este anuntat ca .. am telefonul inchis ,… asa ca, destul de nefolositoare pana la rezolvarea situatiei … Iphone 3g, 16 gb, Orange romania, nehackuit, tuate aplicatiile luate pe bani ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*