un colt de rai

buna dimineata internet provideri ai lumii, vreau sa va arat ceva. apasati pe poza alaturata si spuneti-mi unde mai gasesc internet ca asta, free. sau macar pentru o taxa modica.

hai, ca sa nu va simtiti prost, macar juma din ce e acolo…

sunt intr-un Apple Store din Jacksonville, Florida si am zis, asa intr-o doara, sa fac un test de retea…

da, vorbim despre 2 MB/s – la download!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. in iulius mall timisoara, ai cam tot asa, peste 15.000 kbps, pe iphone > WiFi. iar daca esti vecin cu mine iti dau parola la router si ai chiar 30.000 :))

1 Trackback / Pingback

  1. da’ cu Google Chrome ce-ati avut? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*