apple vs deblocatorii de iPhone

asta e din ciclul “prost sa fii noroc ca esti”.

au aparut deja indivizi mai fara minte care, dupa ce isi deblocheaza ilegal telefonul si se joaca cu tot felul de aplicatii, suna la apple sa se plinga ca nu merge nush ce functie.

angajatu apple cauta in baza de date, le cere imei-ul si serial no. si isi da seama ca individu nu a activat niciodata telefonul ala. deci l-a deblocat. asa ca ii multumeste pt ca a sunat si il pune pe lista neagra a “celor care nu mai pupa garantie” niciodata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*