home user: telefonia sau filmele?

cine trage pe cine in sus? dupa ce au aparut telefoane fixe care suporta skype telefonia voip se indreapta spre alte jucarii.

sony ne de deja cu noul firmware skype. chiar daca nu avem accesoriile necesare, iar apple a anuntat ca apple tv va avea skype incorporat.

baietzii de la skype nu au decit de castigat cu asta. si cu cit avem mai multi utilizatori si mai multa concurenta vom avea si noi de castigat. asta pt ca preturile scad.

apropo, pentru ca stiu ca e o greseala comuna. skype se citeste “scaip”. nu “scaipi” sau “schip” cum am mai auzit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Ai dreptate cu recoamele de anu asta au cam dat-o in bara,mi-au placut doar 2 sau 3, cea de la Pepsi cu Justin T.,cea de la Pepsi Max si cea de la Brigestone cu veverita,in rest…praf tandari!Mai marfa au fost cele de anul trecut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*