ce aduce iPhone 2.0

urmatoarea generatie de iPhone este asteptata in iunie 2008. zvonurile spun ca ne va aduce apple tv (adik tv tuner), o capacitatea de pina la 32 giga, 3G si o baterie mai buna.

tocmai acum cind mi-am comandat si eu iPhone

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. iPhone 2? :)) nice. uite aşa ai material pentru cel puţin un an jumătate de acum. sună bine de tot 2.0 ăsta. poate poate :D

  2. Da, o baterie buna, o camera buna , precum si aplicatia video , un blitz , 3G…astea ar avantaja orice posesor de iphone

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*