cuvintul anului: w00t

dupa ce nume celebre gen google au ajuns sa fie verbe in dictionarul american, puterea internetului isi spune din nou cuvintul. cuvintulu anului este “w00t” – scris cu “w”, doi de “zero” si un “t”.

cuvintul isi are originile in comunitatile de online gameri si reprezinta o stare de bucurie. el poate fi sinonim cu “yay” :)

pe locul doi in preferintele votantilor a fost “facebook”. el ar fi fost verb si ar fi insemnat ceva de genu “a adauga pe cineva intr-o lista de prieteni”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. wtf, dacă tot folosim cuvinte din astea. Cum să fie cuvântul anului o expresie scrisă cu cifre..e primul cuvânt de acest fel. Doamne fereşte. Ăia de au ales sunt 0 :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*