castile de iPhone – waterproof?

am crezut ca m-am ales cu o noua cheltuiala astazi cind mi-am dat seama ca perechea de casti de la iPhone clasic a ramas in buzunarul unei camasi si au intrat odata cu ea in masina de spalat.

45 minute de spalat automat si alte 45 de uscat intr-un dumble dryer si castile mele aveau firul mai moale ca niciodata.

le-am bagat in laptop si mergeau fara probleme, le-am folosit in iPhone si puteam sa folosesc si butonul de pe fir.

asta e din ciclul: don’t try this at home…

12 Comments

 1. Cred ca de la stoarcere.. forta aia centrifuga a scos toata apa din ele astfel incat nu a avut timp sa afecteze ceva… Zic si eu.. nu sunt as in d-alde d-astea :)

 2. In principiu nu cred ca e rezistent la apa dar … poate fi spalat si uscat bine si nu are nimic.

  PS: eu am spalat un procesor AMD odata su jetul de apa de la chiuveta si dupa o uscare riguroasa l`am pus inapoi in functiune.

  PPS: nu incercati nici asta ca sunt sanse mari sa nu reusiti sa`l uscati perfect

 3. LOOOL … chiar nu credeam sa uite cineva castile in camasa … ale mele de la iPod nano stau in masina … nu de alta da’ folosesc iTrip in masina si acasa sistemul sorund … oricum … ai avut noroc … acum sa vezi daca merge si microfonul …

 4. nui stres :-j…am la sony ericsson casti dalea doape ….dak nu o prins alea 5 spalari pe putin si merg mult mai bn inca:))

 5. .merge si microfonul…acelasi lucru l-am patit si eu…spalat 45 de minute, pus in dryer 45 de minute…castile functioneaza perfect..

 6. Si eu am spalat o pereche de casti de la iPhone a-2-a pereche,(prima a fost calcata de masina) .Nu-mi mai merge microfonul la ele :) o sa-l iau de la cele calcate de masina .

  numa bine

 7. Nu e ceva nemaintalnit. Eu imi spal filtrul de cafea sub dus, ca e prea greu sa bag buretele in toate locurile. Dar il folosesc doar dupa ce sunt ferm convins ca e 100% uscat. Mai greu e cu echipamtentele complexe, gen telefoane mobile , pe care daca nu le desfaci complet o sa ai surprize

 8. da , sa mi sa intmplat si mie , de multe ori le am bagat la spalat
  =)) dar eu am iphone.. oricum nu conteaza sunt la fel

 9. Acelasi lucru l-am patit si eu astazi .Mi-am bagat hainele la spalat. In buzunarul unor pantaloni aveam castile de la iphone . masina de spalat a mers cam 2 ore …dupa ce s-a terminat castile mele erau ca noi noute ,dar mi-am zis : gata , trebuie sa imi iau casti noi . Am zis sa astept ceva timp pana sa le incerc , dar am ignorat asta si le-am bagat in telefon si ce crezi ??? mergeau blana, chiar am impresia ca se aud ma tare ! :))

  Cum a zis si el : Nu incercati asta acasa ! Am avut noroc , zic !

1 Trackback / Pingback

 1. iphone-castile minune | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*