Compact Disc-ul a implinit 30 ani

si cind zic asta, incerc sa imi aduc aminte cind a fost ultima data cind am avut nevoie de un CD sau DVD. Nu ma refer la chestii de munca, ci la afaceri personale. De cind mi-am luat MBP, in 4 luni am bagat 2 discuri in el.

e si normal. am in buzunar mereu un flashdrive de 8GB. de ce as folosi un CD cu 700MB?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

5 Comments

  1. Asa ziceam si eu, dar… mai ai rabdare pana o sa ai masina ta, dupa care mai stam de vb ;)

  2. Adevarat, dar pentru cineva exigent in privinta calitati (ca mine de exemplu :P ), pentru care realizarea unui CD audio pentru masina reprezinta un adevarat proces (selectare, editare, sound leveling, etc) USB drive-ul chiar nu reprezinta o optiune. Stiu, o sa zici ca sunt putini dar totusi…
    Va deveni Cd-ul urmatorul vinil?

  3. ii dau dreptate tipului cu cd-ul in masina…am zis ca fac o smecherie cupland un player zune de 80 Gb la masina…ntzz , e o adevarata desfatare sa faci un cd si sa-l asculti pe ceva boxe in interiorul masinii in timp ce rulezi pe soselele patriei..prin urmare , UP cd !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*