Jucării noi în teste, pe boio.ro: routerul Touch P5 și Priza inteligentă HS 110 de la TP-Link

Routerul TP-Link Touch P5. FOTO Adrian Boioglu

După câteva zile de sărbători, care s-au dovedit încărcate de muncă, mi-am găsit în sfârșit timp să despachetez niște jucării noi, trimise de SmartPont – echipa care se ocupă de promovarea TP-Link în România.

Ei mi-au trimis două jucării foooarte interesante – o priză inteligentă care poate fi controlată cu ajutorul unui smartphone. Este vorba de HS110 și Routerul Touch P5, care duce ideea de WiFi la următorul nivel. Nu mă refer la viteză, ci la interfața prietenoasă cu TouchScreen. Ambele sunt de la TP-Link.

Mi-am propus să le testez în zilele următoare, dar până atunci, aștept întrebări de la voi aici, în comentarii, pe Twitter, Facebook sau pe email.

Ce te interesează în legătură cu aceste jucării și ce vrei să testez la ele?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Salut, Am cumparat o priza HS110 acum 1 luna si o foloesc impreuna cu Amazon Alexa pentru a aprinde si stinge decoratiunile de craciun din casa. Pe net se gaseste si un script cu care poti sa o controlezi si fara aplicatia de pe mobil.

  Imi place asa de mult ca am mai comandat una.

 2. tocmai mi-am mai luat un HS110 :) După decorațiunile de Crăciun vor fi utilizate de ex:
  – nevasta insistă să schimbăm frigiderul, că are 15 ani (eu nu, că astea noi sunt proaste… și cel vechi încă merge foarte bine); așa că voi verifica consumul, măcar să fie un argument pro/contra acolo…
  – shutdown la WIFI după anumită oră. Cică se doarme mai bine fără atâtea unde… măcăr economisesc curent.
  – aerul condiționat, să fie răcoare când ajung acasă. Că vine vara curând, imediat după viscolul de zilele astea :)
  – shutdown total la TV/settop/roku/routere și restul de TV related stuff… standby-ul lor nu sunt însă convins că e mai mare decât HS-110 online tot timpul though :)

  șamd

 3. @Cristian Ivan: Dintre toate cele enumerate de tine, aia cu aerul conditionat suna cel mai bine. Dar daca doar pornesti curentul la Unitatea de AC, porneste si ea automat? Eu stiam ca nu.

 4. al meu cel puțin repornește pe ultima setare. Dimineața îl pornesc, apoi dezactivez priza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*