Castiga sansa ta la un iPad cu boio.ro

Cine iti ofera sansa sa castigi un iPad pe saptamana jucind un joc pe iPhone? Well, exista o aplicatie care te lasa sa faci asta, dar costa. Astazi boio.ro iti ofera ocazia sa castigi un cod-cadou pentru aplicatia respectiva. Vei fi cu un pas mai aproape de a castiga un iPad pe saptamana.

Este vorba despre “9-in-1 Viaden Crazy Pack Slots” – singura aplicatie din AppStore care iti da 9 jocuri de noroc diferite. Ideea e simpla: nu pariezi bani adevarati si nu castigi bani, dar cei mai norocosi jucatori din fiecare saptamana vor fi premiati cu un iPad.

In mod normal, aplicatia costa 4 dolari, dar boio.ro pune la bataie 4 coduri-cadou pentru 4 cititori norocosi. Ca sa intri in concurs trebuie sa parcurgi doi pasi simpli:

1. Da tweet cu mesajul “Castiga o sansa la un iPad pe saptamana la concursul organizat de boio.ro http://tinyurl.com/2wrahny @boioglu”

2. Lasa un comment mai jos cu linkul catre tweet-ul tau.

Concursul se incheie pe 13 mai, ora Zero.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

  1. @Jan Gosav. Da, eu am pus linkul pentru ca ieri cand a fost postat (7 mai) a fost ziua mea si am zis… Cine stie

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*