Casa perfecta pentru nevoile tale

O reclama cu final neasteptat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. stai sa vezi cand un surdomut are copil mic si nu il aude cand plange. pentru normali exista tot felul de jucarii gen walkie talkie….la noi handicapatii sunt paria societatii…. ma intorc sa construiesc o rampa pentru handicapati de peste 60 de grade….nici spiderman nu ar sui-o…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*