Dovada ca in Romania se mai face si muzica: FiRMA – Prizonieri de Razboi

Cu astfel de piese iti dai seama ca muzica romaneasca mai este inca muzica si nu avem doar pustoaice de 13 ani care arata de parca au 23.

Pe FiRMA nu-i ascult frecvent. Imi place “Baby is crying”, iar ultima lor piesa “Prizonieri de Razboi” este foarte buna. Mi-a atras atentia si videoclipul cu o idee bine executata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*