Ekocycle Cube – imprimanta 3D pentru omul de rand

Ai o sticla de plastic cu care nu ai ce face? Topeste-o intr-o bratara sau o husa de iPhone. Ekocycle Cube promite sa faca asta.

Deocamdata e la stadiul de proiect, dar cred ca suna bine. Eu astept inca momentul cind vom avea Replicatorul din Star Trek si vom putea sa printam mancarea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ca proiect e interesant dar… are niste probleme de ordin chimic. In mod normal nu se gaseste doar PET (care este unul din cele 7 clase de materiale numite generic plastic ), se amesteca si cu ABS si alte clase….Injectia de plastice nu e asa simpla. Cum adaugi coloranti ? Pet-ul este transparent si dupa retopire (a produselor reciclate) devine gri deschis – cenusiu. Sunt sigur ca iubitele vor aprecia culoarea.
    Apreciez mult imprimantele 3d dar cred ca cea mai buna solutie e substanta stabila livrata de producator.
    Ia reincarca cartusul de imprimanta cu acuarea.
    Si eu astept replicatorul ….galusti cu prune…iammi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*