care incalzire globala?

ninge cu fulgi mari si s-a pus zapada peste Las Vegas. mai la nord de florida sunt 5-10 grade celsius. nu e anormal, doar ca s-a intimplat de vo 3 ori in ultima suta de ani, poate…

unde e incalzirea globala cind ai nevoie de ea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Dar zapada de alta data de la noi unde este?
    Parintii mei spun ca atunci cand erau tineri era zapada aproape pana la acoperis.
    Zapada asta unde e?

  2. LOL … incepe sa fie dereglata rau paneta … in Romania, aici in Arad is tot cate 10-15 grade Celsius ziua … vreme ca de primavara … nu stiu daca o sa vedem zapada de sarbatori.

  3. Eu pe 25 ajung in Miami. Am vazut pe iPhone ca sunt temperaturi de 26, 27 de grade pe acolo. La temperatura asta poti sta linistit la plaja. Sper sa fie vreme frumoasa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*