the love guru

am 10 filme in computer de mai bine de o luna juma. din pacate nu imi fac niciodata timp pentru ele. din fericire nu se dovedesc a fi atit de bune atunci cind le vad asa ca realizez ca nu am pierdut nimic.

azi am vazut “The Love Guru”. daca ai vazut reclama de la TV sau traileru de pe net – cam atit e de el. numeri fazele amuzante pe degetele de la o mina.

mda, are o gasca de actori interesanti si o mana de vedete TV care nu au vrut sa ramana doar cu emisiunile de la TV in istorie, asa ca joaca rolul propriei persoane.

mai am vo 4 filme. chipintaci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Mda…si eu am tinut filmul asta citeva luni pe HDD dupa care am dat Shift+DEL. Mi-a ajuns trailer-ul ;-)

  2. The Love Guru n-a fost bestial, intr-adevar, dar daca gusti umorul mai crud al lui mike meyers, e OK.

    Daca vrei o comedie mai smart, iti recomand cu caldura Burn After Reading, o mare satira a fratilor Cohen. E geniala!

    Cel mai bun film vazut insa in ultima vreme, pe care-l recomand oricui: Man on Wire! Un documentar incredibil de interesant legat de nebunul Philippe Petit, care a trecut pe o sfoara intre fostele turnuri WTC.

    In rest, pentru un film cu prietena, recomand cu caldura ultimul Woody Allen: Vicky Christina Barcelona.

    Have some fun! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*