premiera la ei pe etaj…

cum isi aloca unii merite … nemeritate…

go4it cica ne prezinta in premiera iPhone. premiera la ei pe etaj poate. uitati aici iPhone in premiera pe boio.ro la 2 zile dupa lansarea lui oficala! adik in iulie, nu in octombrie!!!

btw, si-a luat si manafu iPhone.

nush de ce am senzatia ca la preturile care sunt in romania, ma fac dealer de iPhone. le aduc din state si le dau pe ochi frumosi… sau pe 300 de dolari! :) adik pretu lor real, nu hotie ca in romania…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. go4it in cadere libera | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*