15 ianuarie, ora Zero

Esti pregatit?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. Pai se (re)naste tampitu de Eminescu… iar o sa invete astia micii po(i)eziile lui de 2 lei. :))

  daca e e iPad2 inseamna ca astia de la apple nu sunt sanatosi la cap deloc ;)

 2. @Dan B: Din pacate pentru tine chiar nu are importanta ce va fii in data de 15 ianuarie, nici acum si nici altadata.Nivelul de cultura, educatie, de care dai dovada , nu te ajuta oricum cu absolut nimic.
  As fi inteles daca faceai analogie cu BUG Mafia sau mai stiu eu ce “pupaza” la moda acum dar personal eu ma mir ca ai auzit de Eminescu.
  Numele de Apple iti spune ceva sau orice altceva care nu are de a face cu vreun “mediu cultural” din care se pare ca provii?
  Du-te fa o minge in cartier si nu amesteca “curcile” cu tigla de pe casa.

 3. Sunt sigur ca nu este vorba de ipad,nici de iphone 5.Primul iPad a iesit in luna aprilie.Chiar daca urmatoarea nu va iesi in aprilie anul acesta,tot e prea devreme.Sunt sigur k este vorba de un concurs boio.ro sau ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*