Breaking News: Jailbreak pentu orice iPhone, iPad si iPod Touch

Geohot a dat lovitura din nou. De data asta – atunci cind nimeni nu se mai astepta la ceva de la el.

Un video postat la el pe site demonstreaza cum un iPod Touch poate fi jailbreakuit fara sa fie tetheruit. George Hotz sustine ca metoda lui – exclusiva software – merge pe orice iPhone (inclusiv 3GS) si iPod Touch si va functiona probabil si pe iPad. Da, inclusiv 3.1.3!

Geohot refuza sa ofere o data la care software-ul va fi scos pe piata. Normal ar fi sa astepte pina cind iPad apare pe piata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Tot el sa ne salveze, de cand astept si eu asta, sper sa rezolve si problema noului bootrom de 3gs si…sa speram ca lanseaza cat mai repede solutia pe piata ;)

  2. Am o intrebare… poate pare cam prosteasca dar, asta e: De ce are acest iPhone mufa pentru hands-free in partea de jos a telefonului? hmmmm

  3. Salut Adi , am si eu o intrebare , tu ce parere ai , crezi k vor scoate in iunie un nou iphone ??? ma gandesc sa trec de la 3gs soft unlocked la unul neverlocked si nu prea stiu ce sa fac … Scz dak sunt offtopic dar nu stiam unde sa pun intrebarea asta !!!

1 Trackback / Pingback

  1. Geohot prezinta – Jailbreak untethered pentru iPhone 3Gs 3.1.3 | Inspector Gadget

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*