Servicii la pachet

Televiziunea americana e plina de reclama pentru asa numitele Bundle-uri. Si ma refer la firmele care iti ofera internet, telefonie si merg pina la video-conferinte si combinatii de Wifi sau 3G gratuit.

Si mai sunt si creativi: Atunci cind nu au in pachetele lor optiuni suficient de interesante, marile companii fac combinatii de fix cu mobil. Adica ai acasa net de la firma X, dar cind esti pe drum poti sa accesezi gratuit retelele de Wifi administrate de firma Y in 200 hoteluri. La fel, Z GSM iti da, pentru abonamentul lunar, si acces la WiFi de la firma W in zonele unde nu ai conexiune 3G.

Daca ma intrebai in urma cu doar citiva ani, ti-as fi raspuns ca e o prostie sa platesti totul la gramada – vei beneficia de servicii sub standard in schimbul unui pret mai mic. Numai ca, in timp, mi-am dat seama ca Bundle-ul e la moda. Simtim cu totii criza si daca nu incepem sa stringem bani de acolo de unde merge vom ajunge in strada.

Mi s-a parut interesant faptul ca Romtelecom a inceput sa gandeasca solutii de iesire din criza pentru companiile romanesti. Si planurile lor incep sa se apropie mult de cele de peste ocean.

Am mai scris despre Cost Consultancy – programul de consultanta gratuita oferit de Romtelecom Business Solutions. Acest program a fost initiat ca urmare a semnalelor primite de Romtelecom din partea clientilor business, care au fost nevoiti sa gaseseasca solutii de optimizare a costurilor operationale pentru a se adapta noului context economic;

Astfel, firmele de dimensiuni medii si mari pot primi recomandari personalizate din partea consultantilor de vanzari Romtelecom Business Solutions despre cele mai potrivite solutii de comunicatii care pot asigura optimizarea costurilor operationale in urma unei analize a resurselor clientilor si a modului in care acestea sunt utilizate.

Ideea e ca reprezentantul lor de vanzari vine la tine la firma, iti face o oferta personalizata in functie de profil, numar de filiale si numar de angajati. La final primesti o solutie de tip americanesc – un bundle intre abonamente telefonice, internet fix sau mobil si pina la hosting de date, cablare structurata sau sisteme de videoconferinta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*