MacBook 3D

Un concept interesant. Chiar daca nu seamna mai deloc cu un Mac. Ar fi totusi laptopul ideal la cite porturi are. Desi nu stiu daca ma tenteaza ideea de 3D la un laptop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. huh…mai intai m-am uitat la poze si m-au lovit cam greu :))) cand am aflat ca e doar concept, am fost relaxat. seamana destul de bine cu apple. nu cred ca trebuie sa semene ;) oricum, vise, vise…ar vrea apple sa faca asa ceva si sa il mai vanda la un pret normal =)) hahaaa, bluray =)) aia cu 3D e realizabil, doar ca balamaua aia a ecranului e prea futurista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*