Breaking: iPhone 3.0 intarziat o zi – sau NU

Sper ca nu incearca sa faca ceva impotriva UltraSn0w.

update: dupa cum se poate vedea din pozele de mai jos, update-ul pentru 3G apare maine. Cel pentru iPhone Clasic este inca listat pe 17 iunie.

update 2: iPhone 3.0 vine tot azi. a doua pagina era cea din Singapore.

update 3: iPhone 3.0 firmware ar putea sa apara in iTunes la ora 20.00 a Romaniei.

update 4: 3.0 este gata de download. enjoy!

20 Comments

  1. Daca mi-e blochat meniul, asta inseamna k raman asa cu el pana maine-poimaine pana ce scot quickpwn?

  2. Adi, am inteles ca la 2G merge OS 3.0 dar va fi oare deblocabil 2G? Stiu am citit pe blog sa ashteptam pina vineri,ca atunci vor fi rezultatele celor de la DevTeam, eu astept, dar vreau sa te intreb va fi deblocabil 2G cu firmwarul 3.0 sau numai iphone 3G va fi deblocat???Cam asta e intrebarea mea, mai bine spus multi oameni din Basarabia ma intreaba aceeashi intrebare shi eu le spun ceea ce scrii tu pe blog. Ashtept un raspuns.Thanks muuuuult pt raspuns!!!

  3. Dar cati dintre voi ati avut curiozitatea sa testati noul safari pt.platforma win?Eu sunt chiar uimit cum se misca ,am zis ca e o impresie dar facand o comparatie cu iexplorerul l-a depasit total.Incercatil si astept pareri.

  4. @adrian boioglu: Ma scuzi , adica daca ii fac un update la 3.0 voi putea sa intru in meniu, adica o sa lucreze normal,voi avea semnal,teoretic, dar va fi nejailbreakuit. Scuze pt intrebare.

  5. Cu 2.x puteam schimba textul din General->Network, pentru ca Orange să nu- mi încarce factura atunci când nu am semnal wi-fi. Acum, cu 3.0, a fost inlocuită treaba asta. Știe cineva soluția? Deja am încărcată factura cu 4 €, folosind wi-fi.
    Acum, intru în Airplane Mode când folosesc netul pentru a nu avea surprize

  6. mda, se pare ca nici asa nu merge, degeaba l-am pus in airplane mode, folosind doar wi-fi, am ajuns la un cost suplimentar de 8 euro.
    merg maine pana la Orange sa vad ce se poate face.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*