Breaking: iPhone 3.0 intarziat o zi – sau NU

Sper ca nu incearca sa faca ceva impotriva UltraSn0w.

update: dupa cum se poate vedea din pozele de mai jos, update-ul pentru 3G apare maine. Cel pentru iPhone Clasic este inca listat pe 17 iunie.

update 2: iPhone 3.0 vine tot azi. a doua pagina era cea din Singapore.

update 3: iPhone 3.0 firmware ar putea sa apara in iTunes la ora 20.00 a Romaniei.

update 4: 3.0 este gata de download. enjoy!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

 1. Ar fi o chestie sa ne traga apple vreo tzeapa d-aia tare. Sa fie OS-ul total schimbat si sa nu mearga deblocat asa usor sau jailbreakuit :)). Dupa stirile de la DevTeam cred ca sunt multi care in acest moment fac update :). Numai bine. Revin dupa ce termina de instalat cu pareri.

 2. Acum se instaleaza si la mine 3.0 pe 3G. Usor usor o sa il ia toata lumea in seara asta. Succes !

  Sunt incantat de latimea de banda alocata… 4Mb/s download !

 3. eu am primit firmware ul 3.0 azi noapte versiunea finala,
  l-am si pus pe iphone (liber de retea)
  si merge impecabil, si o chestie care ma impresionat
  e ca bateria tine mai mult pe FW 3.0 sau ca tel e aproape nou?
  pentru cei care vor pot sa le trimit un prinscreen,
  l-as atasa eu dar nu stiu cum sunt pe iphone la o terasa
  si ma joc cu “iphone 3g 16gb liber de retea si cu firmware 3.0”
  va rog sa nu ma injurati :)) astept intrebari ;)

 4. Done ! La mine se misca bine. Merge telefonul ok. Mi-a rezolvat si problema cu “hold and answer” pe care o aveam.. adica nu mergea acel buton. Decat end call.. Am descoperit o chestie.. In settings > general > network la 2.X era acel camp in care, la Orange [nu stiu la alti operatori], trebuia sa fie trecut INTERNET ca sa te poti conecta. Eu stergeam acel cuvant ca sa nu imi incarce factura.. Eh. Acum nu mai gasesc chestia aia.. are decat Enable 3G Data roaming, Set Up Internet Tethering si VPN si Wi-Fi… Aveti idee cum sa fac sa nu se conecteze fara sa vreau ?

 5. @DJ BIGICE:

  pentru ca nu exista deocamdata.

  “you will be able to jailbreak iPhone 3.0 firmware on all iPhones and iPod Touches except for iPhone 3G S. You will not be able to jailbreak or unlock the new iPhone 3G S yet. The iPhone Dev Team plans to release the jailbreak after the iPhone 3.0 update is released”

  Stii cumva solutia la ce am scris mai sus ?

 6. Sal!!! Ma poate cineva ajuta? Am facut update la iTunes pina la 8.2, dar imi arata ca pot instala doar versiunea 2.2.1 de 3.0 nici vorba, la mine e versiunea 1.1.4 poate astai o problema, ar trebui sa fac update la 2.2.1 shi dupa o sami dee shi 3.0??? Please help!!!!!!!!! Ce trebuie sa fac ca sa am si eu 3.0??? HELP!!!!!!!!!!!!!

 7. Sal! ma poate ajuta cineva??am dat update si mi-a instalat 3, pe un iphone 2g.am semnal, dar mi-e blochat meniul..ce sa fac?e nevoie de jailberak?

 8. OK. Pur si simplu am ashteptat update-ul atit de mult shi acum am crezut ca au facut cei de la Apple ceva. Thanks o sa ashtept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*