Breaking: iPhone 3.0 intarziat o zi – sau NU

Sper ca nu incearca sa faca ceva impotriva UltraSn0w.

update: dupa cum se poate vedea din pozele de mai jos, update-ul pentru 3G apare maine. Cel pentru iPhone Clasic este inca listat pe 17 iunie.

update 2: iPhone 3.0 vine tot azi. a doua pagina era cea din Singapore.

update 3: iPhone 3.0 firmware ar putea sa apara in iTunes la ora 20.00 a Romaniei.

update 4: 3.0 este gata de download. enjoy!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

 1. a. Nici eu nu observasem :). Deci nu cred ca or sa incerce sa faca nimic din moment ce pentru clasic apare in seara asta. Sau sa speram ca apare in seara asta.

 2. …si va ramane data de 17, acea ifnromatie este preluata de pe site-ul Apple Singapore. Deoarece ei vor fi in data de 18 cand 3.0 va fi disponibil publicului larg in SUA. Informatie confirmata de dev-team, pe blogul lor la unul dintre commenturi. De aceea si-au si permis sa lanseze demo-ul de la UltraSn0w cu o zi mai repede

 3. Parerea mea este ca si daca dev-team publicau yellowsn0w 3rd generation alaltaieri Apple tot nu aveau ce sa faca. Mizad pe faptul ca ar fi modificat exploit-ul din BB-ul 3.0, versiunea de developer mergea deja cu ultraSn0w base band-ul de pe acea versiune fiind compatibil atat cu 3.0 cat si cu UltraSn0w. Sunt sigur ca intr-u worse case scenario se va face un custom “.ipsw” ori cu BB-ul de pe Dev edition ori chair tot firmware-ul pentru ca acela e paote isntala chair sia cum pe orice telefon, “baetii” ocupandu-se deja de el. Deci… too alte Apple orice ar face.

 4. Sal!!! Mam trezit azi dimineata cu nerabdare sa vad daca OS 3.0 e la liber pe iTunes insa surprizaaaa nimic nou.Dupa am intrat pe preferatul blog http://www.boio.ro si vad ca aici deja discutati despre OS 3.0, sa fie oare asa si sa nu avem parte noi de 3.0???!!!!! Asteptam.

 5. De ieri seara tot astept si astept sa vina 3.0. Accesez site-ul apple.com din jumate in jumate de ora sa mi-l downloadez ca il vreau neaparat, eu avand iphone 3g white de la orange si n-am treaba cu deblocatul.
  Dar as vrea sa va intreb pe voi toti cand apare Tomtom app pt navigatie profesionala cum il instalez si de unde il iau crackuit sau cum fac sa nu dau banii pe el, mai ales ca nu am cum sa am card de america ca sa il cumpar, am doar cont pe app store, dar e mai mult fictiv. Aveti idee?!

 6. @SuperstarDriver: daca va aparea crack-uit sigur vei avea nevoie sa jailbreakuiesti telefonul. va trebui sa-l descarci de pe un site sau va fi nevoie sa faci modificari, intr-o varianta trial, prin SSH – deci vei avea nevoie de jailbreak.

 7. daca apre la ora 20:00, ora Romaniei, il pun si va zic ce si cum … am iPhone 3G de la orange, deblocarea nu ma intereseaza.

 8. It’s out!!! Firmware 3. Sunt curios cat o sa mai dureze pana la primul Quickpwn sau Pwnage tool.

 9. Pai i-am dat update si mi-a zis ca pentru telefonul meu este disponibila versiunea 3.0 de update!
  si i-am dat download si install!

  va salut pe toti!

 10. Am Iphone 3G luat de la orange!
  Veniti cu telefoanele la mine si le facem update aici!
  cine stie, or fi zis ca avand in vedere cate click-uri am dat pe siteul la apple si pe colo si pe colo,sa ma scuteasca de o suferinta si sa ma lase sa il scot!!!
  Va salut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*