patetic microsoft

iti mai aduce aminte de cabina pro tv din anii 90? aia unde intrai si spuneai in fata camerei ca nu ai butelie si ca il saluti pe varul costel.

microsoft s-a gandit sa filmeze anonimii de pe strada si sa-i bage in reclamele “i’m a pc”. asa ca au amplasat o cabina … in fata unui apple store.

pe asta a dat microsoft 300 milioane de dolari? patetic…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Microsoft sufera, este vizibil, dar cred se bucura de suferinta actuala.
    Sunt destul de sigur ca au planuri mari, nu fac asta din lipsa de inspiratie si nici din lipsa de ceva mai bun.Toate actiunile sunt gandite bine si vom avea placerea sa asistam la ceva mai bun, curand.
    Probabil fac asta pentru a dovedi cat sunt de neconventionali, ceea ce eu nu inteleg, poate fac asta pentru a dovedi ca nimic nu ii impedica sa se exprime asa cum doresc… poate microsoft a luat-o razna, sa te citez :P.
    Orice ar fi, Microsoft ne pregatesc o surpiza frumoasa, sa speram ca este vorba de Windows 7.

  2. Sufera intr-adevar si isi dau seama ca apple are mult mai mult succes decat ei, fara sa mentionam produsele mult mai bune din toate punctele de vedere..
    Sa speram k makr sufera constructiv si o sa faca cva mult mai bun la toate categoriile, insa odata cu dezamagirea “vista” nu stiu c sa zic (desi sunt utilizator de vista si imi chiar place)….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*