iPhone copy/paste vine in app store

dar nu de la apple ci de la un developer. vestea buna: e bun si asa. chiar daca pentru a beneficia de el trebuie sa ai firmware-ul 2.0.

vestea mai putin buna: nu va fi o funcie standard ci un editor de text care are capabilitati copy/paste. in timp poate ele se vor extinde si la safari sau la sms.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pacat ca nu am MacOS si deci nu pot instala si eu soft-ul de development pt. iPhone.
    Pt. ca chiar am o idee super de a implementa copy-paste in iPhone ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*