Adrian Boioglu e… reporter

De fapt am fost reporter de prin 1997. Inca de pe vremea cind articolele se scriau cu pixul pe hartie. Foloseam coli A4 de la “Tehnoredactare” care aveau imprimate pe o parte probele de tipar ale paginilor ziarului. Fiecare articol avea cite doua pina la 20 pagini scrise de mana si dupa ce trecea pe la seful de departament ajungea la “Culegere”, trecea pe la “Corectura” si sfarsea pe masa Secretarului de Redactie care ii gasea un loc in pagina.

Acum articolele mele apar pe boio.ro si apoi sunt preluate de ziare. In cazul de fata este vorba despre un cotidian online constantean: e-Reporter.ro.


Lor le-a placut analiza Comertului online din Romania asa ca au preluat articolul meu si au avut rabdare sa-i adauge diacritice inainte sa-l adauge in pagina de “Editoriale“.

Iar daca reusesc sa-mi fac timp poate ca scriu mai mult pentru e-Reporter. Pina una-alta, daca vrei sa-ti iei portia zilnica de stiri de la malul marii sau vrei sa vezi pe unde merita sa te cazezi sau ce sa faci pe litoral arunca un ochi pe e-Reporter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*