Adrian Boioglu e… reporter

De fapt am fost reporter de prin 1997. Inca de pe vremea cind articolele se scriau cu pixul pe hartie. Foloseam coli A4 de la “Tehnoredactare” care aveau imprimate pe o parte probele de tipar ale paginilor ziarului. Fiecare articol avea cite doua pina la 20 pagini scrise de mana si dupa ce trecea pe la seful de departament ajungea la “Culegere”, trecea pe la “Corectura” si sfarsea pe masa Secretarului de Redactie care ii gasea un loc in pagina.

Acum articolele mele apar pe boio.ro si apoi sunt preluate de ziare. In cazul de fata este vorba despre un cotidian online constantean: e-Reporter.ro.


Lor le-a placut analiza Comertului online din Romania asa ca au preluat articolul meu si au avut rabdare sa-i adauge diacritice inainte sa-l adauge in pagina de “Editoriale“.

Iar daca reusesc sa-mi fac timp poate ca scriu mai mult pentru e-Reporter. Pina una-alta, daca vrei sa-ti iei portia zilnica de stiri de la malul marii sau vrei sa vezi pe unde merita sa te cazezi sau ce sa faci pe litoral arunca un ochi pe e-Reporter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*