Intra in Cartea de Istorie! (sau Biologie): Da numele unei molii

O licitatie cel putin interesanta are loc pe ebay zilele astea. Western National Park Association cauta un donator generos care poate apoi sa castige dreptul de da numele unei molii nou-descoperite.

Pana la momentul in care eu scriu aceste randuri, cea mai mare oferta este de 7600 dolari.

Atunci cand alegi numele trebuie sa tii cont de o singura regula – numele ales trebuie sa fie latinizat. Cu alte cuvinte, daca te cheama Iulian Gheorghe, molia o sa se cheme Julianus Georgius.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*